lördag 22 juni 2013

Dagen efter

Idag regnar det ute. Ett välkommet regn, det blir ju så mysigt då att sitta inomhus och kolla film, tvätta nån maskin kläder och plocka lite här och lite där.

Om ett par veckor är det dags för loppisrace här i Nedervetil. Nästan 50 gårdar är anmälda, så det luktar fyndchans!
Vi kommer också att vara med som försäljare och idag ser det ut att bli en perfekt dag för att plocka igenom skåp och lådor och förråd. Saker som inte används varje dag finns här nog, frågan är bara om jag klarar av att skiljas från dem. Jag kan ju behöva dem ännu nån gång..

Midsommaren firade vi med min bror och hans familj.
Och det blev en av de bästa midsomrarna på länge, länge!


Det skiljer bara ett halvt år mellan flickorna. De är ganska olika personligheter, men kompletterar varandra perfekt. Igår lekte alla tre kidsen tillsammans i fem timmar utan desto mera inblandning av oss vuxna. Inget skrik, inget bråk, inga problem med olika åsikter. Finaste barnen!Melker han ser upp till sin kusin, väldigt väldigt mycket! Hon fick massor av kramar igår!
Så fick också Astrid och Kurt.


Karlarna kör med no hair-varianten. Enkelt och bekvämt!Och mat, förstås hade vi mat. Massor av mat. Jag har inga planer på att behöva kocka desto mera idag, bara att öppna de många burkarna som finns i kylskåpet. Enkelt och bra!


1 kommentar:

Greta sa...

Fin Midsommar har NI också haft <3 !