torsdag 11 oktober 2012

Dehäran..

.. dehäran... Jag ska uppdatera dagboksbloggen varje kväll.  Annars kommer jag absolut inte ihåg vad vi haft för oss. Men dehäran, dehäran.. nu har det igen gått massor av dagar utan uppdatering.
Jag fattar helt enkelt inte vart tiden rusar iväg. Klyschigt, ja. Men det är sant.

Efter mina massiva 2,5-år långa sömnproblem är jag väldigt rädd för att fuska med nattsömnen nu när jag äntligen kan sova igen (halleluja!). Det är också orsaken till att jag t.ex. igår kväll släckte lampan strax innan kl 21 för att åka iväg till drömmarnas land. Då hade jag redan hunnit med att ligga och läsa i 1,5 timme. Tid när jag kunde ha bloggat men valde annorlunda. Därför.

Hur som helst. Vi har varit på bröllop. Vi har shoppat möbler, snus och promenadband i Haparanda. Vi har gjort allt det där vanliga som att koka mat, städa och jobba.
Och nu är det torsdag igen. Sista dagisdagen den här veckan för Melker. Imorgon är det pappaförmiddag och till kvällen kommer Alva hem för sin pappavecka.

Ett litet boktips!
Jag fick hem den här igår:


Underbara Clara är en av de stora bloggarna i Sverige, jag har länge följt med i hennes vardag. Hon är inspirerande. Det som jag gillar speciellt med henne är att hon säger som hon tycker, och hon tycker rätt mycket denna Clara Lidström.

Ett citat ur boken, som jag speciellt fastnade för:
"Jag har hört folk påstå att det är äckligt med begagnade sängkläder. Det roar mig oerhört att tänka på att samma personer, med god aptit, äter grönsaker som vuxit i koskit."

I övrigt tycker jag ni ska ta och bläddra i boken om ni har chans, den är trevlig! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Deheran- na bild å text småningom!